Det siger medlemmerne

I groNet møder du medlemmer fra over hundrede sønderjyske virksomheder – fra smv’er til store koncerner. Fælles for dem alle er viljen til at lære af hinanden. Her kan du læse hvordan groNet skaber værdi for medlemmer.

”For mig er groNet et stærkt netværk – både fagligt og personligt. I netværket henter jeg ny inspiration og viden om de emner, der er relevante for mig og min virksomhed. Det er værdifuldt for mig at møde sparringspartnere fra andre brancher end min egen. Jeg får konkrete input til de udfordringer, jeg møder i min dagligdag – men set med helt andre øjne. Netop fordi groNet byder på så mange forskellige kompetencer, er det først og fremmest et brugbart netværk, hvor jeg får højtkvalificeret sparring og mulighed for nye indfaldsvinkler til min egen virksomhed.”

Kaj Glochau, Partner, EY

 

”For mig har det stor betydning, at groNet er et lokalt, sønderjysk netværk. Vi er fra det samme nærområde, har mange af de samme udfordringer, og vi taler med de samme myndigheder. I groNet kan vi ikke alene samarbejde om konkrete projekter, men også lære af hinandens erfaringer og virksomheder. At vi alle er placeret her i Sønderjylland betyder også, at jeg ikke behøver at sætte en hel dag af til aktiviteter i netværket.”

Gitte Buhrkall, Project Manager, Danfoss

  

”Mit medlemskab af groNet giver input til hverdagens udfordringer. Min netværksgruppe er en spændende blanding af kompetente mennesker, og jeg sætter stor pris på den brede skare af faglighed. Hvis jeg kun omgiver mig med folk indenfor samme faggruppe, kommer der ikke mange nye løsninger. I groNet lærer vi af andres konkrete udfordringer og løsninger, dem kan vi tage med hjem og tilpasse og/eller være forberedt i egen virksomhed. Vores gruppe er baseret på tillid og fortrolighed, og derfor kan vi diskutere alt fra helt konkrete problemstillinger som medarbejdersamtaler til eksempelvis overordnet ledelsesstrategier og globale forretningstrends.”

Richard D Schmidt, Teknisk direktør/Partner, Envotherm

 

Sidst opdateret 09.02.2017

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

groNet Bjerggade 4 K 6200 Aabenraa mail@gronet.dk cvr.nr.: 33896336