“Vi lægger vægt på,
at Gronet er et sønderjysk erhvervsnetværk,
hvor vores medarbejdere kan udveksle erfaringer
med folk fra andre virksomheder, som også deler
den sønderjyske kultur og mentalitet”

Bent Jensen, grundlægger og adm. direktør, LINAK

Bliv medlem

 

Hvordan bliver jeg medlem af Gronet?

Er du interesseret i at blive medlem af Gronet, eller vil du blot gerne vide mere, skal du kontakte Gronets direktør Karen Hansen på tlf. 40 41 71 74 eller på mail kh@gronet.dk

 

Hvordan bliver jeg matchet med den rette netværksgruppe?

Som nyt medlem i Gronet er det helt afgørende, at du bliver matchet med den netværksgruppe, der kan give dig det, du har brug for af f.eks. sparring, diskussionsemner, fagligt fokus og personligt erhvervsnetværk. På samme vis er det vigtigt, at du passer godt ind i gruppen, for udvikling i fællesskab kræver både kemi, fortrolighed og tillid til hinanden.

Derfor afholder vi først en samtale med dig. Her får du besøg af vores direktør, der er facilitator for alle Gronets 15 grupper. Samtalen vil handle om, hvad du har af ønsker, behov og forventninger og hvilke kompetencer og erfaring, du selv ønsker at byde ind med i dit nye netværk.

På baggrund af samtalen finder vi din nye netværksgruppe. I nogle af grupperne vil de øvrige medlemmer skulle godkende dit medlemskab, for vi sørger selvfølgelig for, at der ikke er konkurrenceforhold eller andet, der forhindrer fri og fortrolig sparring og erfaringsudveksling.

 

Anbefal et nyt medlem

Som medlem af Gronet er du vores vigtigste ambassadør. Måske kender du en person, som vil kunne få glæde af sparring, inspiration og ny viden gennem et medlemskab af Gronet? Eller måske er der en, som du gerne vil inspireres og lære af?

Send en mail eller ring med kontaktoplysninger til direktør Karen Hansen, og vi kontakter vedkommende med tilbud om et uforpligtende besøg.

Karen Hansen

T: 40 41 71 74
M: kh@gronet.dk

Kan alle blive medlem af en Gronet-gruppe?

Det korte svar er nej. Det lidt længere kommer her:

At være medlem af Gronet kræver, at du er erhvervsaktiv og enten har ledelsesansvar eller fagansvar. Det er således ikke et medarbejdernetværk, ligesom vi heller ikke er et salgsnetværk. Ønsker du at sælge varer eller tjenesteydelser kan vi i stedet henvise til flere udmærkede salgsnetværk. Gronet er heller ikke det rette netværk for nystartede iværksættere.

Hvad koster det at være medlem af Gronet?

Medlemskab af Gronet tegnes af virksomheden.

Det koster kr. 4.980 ex moms om året (2024). Prisen indeksreguleres hvert år.

Du kan kontakte Gronet for at høre mere.

Gronet

H.P. Hanssens Gade 42
6200 Aabenraa

M: kh@gronet.dk
T: 40 41 71 74

cvr nr. 33896336

Copyright © 2025 Gronet
All rights reserved