Netværksgrupper

Gronet har 16 netværksgrupper inden for bl.a. ejerledelse, generel ledelse, produktionsledelse, bæredygtighed, salg, økonomi, energi, miljø m.fl.. Læs mere om, hvordan møderne foregår i gruppeoversigten.

Netværksgruppe 1

Produktionsledelse

Netværksgruppe 2

Ledelse

Netværksgruppe 3

Arbejdsmiljø

Netværksgruppe 4

Ejerledelse

Netværksgruppe 5

Ledelse, mellemledere

Netværksgruppe 6

Miljø 

Netværksgruppe 7

Energioptimering

Netværksgruppe 8

Landbrug og Erhverv

Netværksgruppe 9

Ledelse

Netværksgruppe 10

Key Account og Sales Managers

Netværksgruppe 11

Ejerledelse

Netværksgruppe 12

Økonomi

Netværksgruppe 13

Strategisk Bæredygtighed

Netværksgruppe 14

Lager og logistik

Netværksgruppe 15

Ledelse

Netværksgruppe 16

Operationel Bæredygtighed

 

Miljødiplom

 

Hvor og hvor ofte mødes netværksgrupperne

Hver gruppe mødes seks gange om året. Møderne afholdes på skift hos deltagerne i de sønderjyske medlemsvirksomheder i arbejdstiden, typisk kl. 13.00 -15.30. Det vil sige, at du hverken har lang transporttid eller mister en hel arbejdsdag. De fleste netværksmøder kræver ligeledes ingen forberedelse andet end den, du kan nå i bilen på vej til mødet – at blive mentalt klar til et spændende møde om dagens emne.

Her møder jeg andre spændende indehavere,
som jeg aldrig ville have mødt uden Gronet

Claus Christiansen, indehaver, Ejnar Christiansen Sølsted
Gruppe 2 Ledelse

Anbefal et nyt medlem

Som medlem af Gronet er du vores vigtigste ambassadør. Måske kender du en person, som vil kunne få glæde af sparring, inspiration og ny viden gennem et medlemskab af Gronet? Eller måske er der en, som du gerne vil inspireres og lære af?

Send en mail eller ring med kontaktoplysninger til direktør Karen Hansen, og vi kontakter vedkommende med tilbud om et uforpligtende besøg.

Karen Hansen

T: 40 41 71 74
M: kh@gronet.dk

Hvordan foregår et netværksmøde?

Møderne foregår forskelligt alt efter hvilken gruppe, du er medlem af, men dagsordenen er altid sendt ud forinden, og mødet faciliteres af Gronets direktør.

Mødets vært indleder typisk med et indlæg, f.eks. i form af en konkret og aktuel udfordring eller proces, som værten står over for. Både undervejs og bagefter er der god tid til spørgsmål og sparring om emnet.

Ved præsentationer lægger vi vægt på, hvordan man kom fra A til B, eller refleksioner om, hvordan man vil gribe en sag an, frem for egentlige virksomhedspræsentationer. Er værten eksempelvis en indehaver, der har valgt at opkøbe en anden virksomhed, er det mere relevant at høre om overvejelserne bag købet end en præsentation af den nye virksomhed.

Eller det kan være produktionslederen, der inviterer gruppen en tur i produktionen og beder alle forholde sig kritisk til alt, hvad de ser. Er der smartere måder at gøre tingene på? Kan andre se noget, man måske ikke selv ser i dagligdagen, eller som man har stirret sig blindt på?

Mødet afsluttes med en tur bordet rundt, hvor hver deltager kan bringe det op, der optager vedkommende lige nu, og som man gerne vil vende med gruppen.

Gronet

H.P. Hanssens Gade 42
6200 Aabenraa

M: kh@gronet.dk
T: 40 41 71 74

cvr nr. 33896336

Copyright © 2025 Gronet
All rights reserved