Velkommen til Gronet

Ved at se og høre hvordan andre driver og udvikler deres virksomhed, får du et unikt indblik i andre måder at gøre tingene på. Det kan du bruge som inspiration til nye tiltag og udvikling i din egen virksomhed.

Når du vælger at dele udfordringer eller idéer fra din hverdag og virksomhed på møderne, får du andres vinkler på din sag. Medlemmerne i din gruppe vil både stille spørgsmål, der kan sætte nye tanker i gang hos dig, og komme med konkrete forslag til løsninger. På den måde finder du både løsninger og udfordres til at tænke nyt.

Gronet giver dig et stærkt og unikt netværk af andre kompetente sønderjyske ledere. I kommer fagligt tæt på hinanden og kan sparre og trække på hinanden i mange sammenhænge.

 

“Her lægger vi tingene ærligt frem
og får ærlige og direkte svar”

Finn Jørgensen, indehaver, Finsø
Gruppe 9 Ledelse

I Gronet handler det om dig og dit behov for netværk, viden og sparring

I Gronet er det din dagligdag, der sætter dagsordenen. Det handler om konkrete udfordringer fra din hverdag med produktion, ledelse, medarbejdere, kunder, m.m. I gruppen får du mulighed for at snakke fortroligt med andre om det, der optager dig, og du bliver hørt og får inspiration til løsninger.

Derfor er Gronet et netværk, du kan bruge til noget. Her handler det om det, som du og din gruppe definerer giver værdi at mødes om. Medlemmerne i din gruppe har det ligesom dig, ingen har tid eller lyst til et netværk, hvor I ikke får konkret udbytte og viden med hjem. De fleste møder kræver ikke mere  forberedelse end den, du kan nå i bilen – og der er aldrig langt, for alle netværksmøder afholdes i Sønderjylland.

 

Bliv medlem

Som nyt medlem i Gronet bliver du matchet ind i den netværksgruppe, der passer til dine ønsker om fagligt fokus, sparring og udbytte. Matchingprocessen starter med et personligt møde mellem dig og Gronets direktør med fokus på dig og dine behov.

Læs mere om, hvordan du bliver medlem af Gronet.

 

Hvis du vil vide mere om netværket, kan du kontakte:

Karen Hansen
T: 40 41 71 74
M: kh@gronet.dk

“På den måde udvikler jeg mig som leder
både hurtigere og kontinuerligt”

Heidi Due Brix, produktionsleder, Atelier 2000 Uniforms-skrædderi
Gruppe 5 Ledelse, mellemledere

Vi har gjort det nemt

I Gronet har vi 16 netværksgrupper. Hver eneste gruppe er nøje sammensat efter de enkelte medlemmers fokus, arbejdsområde og behov. Vi har f.eks. grupper inden for ejerledelse, ledelse, produktionsledelse, bæredygtighed, salg, økonomi, energi og miljø. Se alle Gronets netværksgrupper.

Hvert medlem er nøje matchet ind i de enkelte netværksgrupper – både for din og for gruppens skyld. For at kunne få det optimale udbytte af møderne, kræver det tillid og fortrolighed. Derfor møder du hverken konkurrenter eller kolleger i din gruppe. Omvendt skal du passe ind i gruppen for selv at kunne bidrage med din viden og erfaring. For den er guld værd for andre. Her kan du læse mere om, hvordan vi finder den rigtige gruppe til dig.

Link til Bliv medlem

Alle netværksgrupperne i Gronet er faciliterede. Det betyder, at du som medlem aldrig skal bøvle med mødeindkaldelser, opfølgning, kalendergymnastik osv. Gronets ledelse har ansvaret for gennemførelsen og faciliteringen af netværksmødet og sikrer, at gruppen holder fokus, og at du får fagligt og personligt udbytte af mødet. Læs mere om Gronets netværksmøder.

Vi er et sønderjysk erhvervsnetværk med benene solidt plantet på jorden

Gronet er det eneste erhvervsnetværk, der dækker hele Sønderjylland. Vi er 100 % sønderjysk, og det er vores ambition sammen at løfte og udvikle sønderjysk erhvervsliv. Det gør vi ved at bruge, inspirere og nyde godt af hinandens viden og erfaringer i Gronets 16 netværksgrupper.

Vi tror på, at det er en stor styrke, at vi alle kender de særlige muligheder og vilkår, der gør sig gældende, når man driver virksomhed i vores del af landet. Nærheden til Danmarks største eksportmarked, rekrutteringsudfordringer, vores mentalitet, kultur og ligefremme tilgang er blot noget af det særlige sønderjyske, der præger os og vores virksomheder på tværs af brancher og størrelser.

 

Gronet

H.P. Hanssens Gade 42
6200 Aabenraa

M: kh@gronet.dk
T: 40 41 71 74

cvr nr. 33896336

Copyright © 2025 Gronet
All rights reserved